• Inici
  • Inici
  • Clínica ServiDigest
  • Unitat d’Endocrinologia i Nutrició
  • Localització i Contacte
  • Contacte
facebook
twitter
youtube
email
Dèficit de Vitamina B12
Impedància Bioelèctrica i Composició Corporal
Vitamines del Grup B
Diferència entre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
Què són els flavonoides?
Diabetis gestacional
Dieta Mediterrània
Quefir
Dejuni intermitent
Osteoporosi
Síndrome metabòlica
Alimentació en Malaltia inflamatòria intestinal
Com actua la melatonina en l’organisme?
Ashwagandha o Withania somnifera
Alimentació i cicle menstrual
És cert que l’obesitat augmenta el risc de patir infertilitat?
Influència de l’alimentació en l’hipotiroïdisme i hipertiroïdisme
Què és la Civada?
Receptes fàcils per a cuinar amb verdures
Recomanacions dietètiques per a Diverticulosis i Diverticulitis
  • Inici
  • Nutrició
  • Receptes
  • Recomanacions
  • Tractaments d’Obesitat
  • Contacte
  • caCatalà
    • esCastellano

Reducció de calories de les receptes

nutricio
0

La setmana passada llegíem a Magda Carlas en la columna de nutrició de La Vanguardia oferint una variació de la recepta de l’humus perquè resulti menys calòric, passant de les 200Kcal per 100 grams de l’humus tradicional a 150Kcal per 100 grams del proposat. Seguint aquesta mateixa idea us proposem modificacions en algunes preparacions per a reduir l’aportació calòrica.

Per exemple, en preparar un canapè de salmó: canviant la base de mantega per una base de formatge fresc 0Mg aconseguim reduir unes 30-35kcal per canapè.

O en preparar uns pebrots del piquillo farcits es pot canviar la brandada de bacallà per un saltat de bolets amb puré de patata ben condimentat amb all, julivert i pebre, baixant així de més de 200 kcal per unitat a unes 150kcal.

Un altre exemple: ous farcits. En lloc del típic farciment de gemma, maionesa i tonyina, podem preparar un farciment amb la gemma, salsa de tomàquet i tonyina al natural. Condimentem bé amb orenga i pebre i ens estalviem així un 30% de les calories.

En general sempre que reduïm sucre o greix de les receptes les calories baixen però també el sabor de la preparació pot veure’s reduït. Per a contrarestar-ho sempre resulta útil condimentar més, afegint curri, pebre, alguna salsa picant, soia, etc.

Esperem que els nostres suggeriments us animin a provar altres modificacions de receptes i que les compartiu amb nosaltres.

¿Te ha gustado este artículo? También te pueden interesar...

  • Reducción de calorías de las recetasReducción de calorías de las recetas
  • Compra saludableCompra saludable
  • Què faig amb la meva dieta en Nadal?Què faig amb la meva dieta en Nadal?
Sobre l'autor

Deixa'ns el teu comentari Cancel·la les respostes

*
*

Segueix-nos a Facebook

Facebook

Vine a Clínica ServiDigest

Si vols una visita amb el nostre equip d'Endocrinologia i Nutrició truca'ns al 93 415 34 64 o reserva la teva cita online.

Tens mútua de salut? Aquí pots consultar si col·laborem amb ella.

Si no disposes d'assegurança, o vols una visita com a privat, pots comprar online:
  • Visita amb especialista en nutrició i dietètica  per 60€.
  • Visita amb especialista en endocrinologia per 90€.

Contacta amb nosaltres

Clínica ServiDigest

A nutricio.es parlem de…

aigua alimentació aliments ansietat antioxidants aprimar beneficis cereals colesterol consells Dieta dieta mediterrània Dieta Sana dieta sense gluten DMO Edulcorants embaràs exercici exercici físic fermentació fermentats Fibra insoluble gluten greix greix corporal hiperglucèmia imc intolerància alimentària nutricio obesitat oli d'oliva planificar menú probiòtics proteïnes pèrdua de pes receptes sal salud salut selenio sobrepès triglicèrids verdura Vitamina D vitamines

Últims articles de nutricio.es

  • Impedància Bioelèctrica i Composició Corporal
  • Vitamines del Grup B
  • Diferència entre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
  • Què són els flavonoides?
  • Diabetis gestacional

¿Coneixes la Hidroteràpia de Còlon?

banner

Visita les instal·lacions de ServiDigest

banner

Últims articles

  • Impedància Bioelèctrica i Composició Corporal
  • Vitamines del Grup B
  • Diferència entre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
  • Què són els flavonoides?
  • Diabetis gestacional

ServiDigest

  • Aparato digestivo
  • Balón intragástrico
  • Coloproctología
  • Endocrinología
  • Endoscopia digestiva
  • Hidroterapia de colon
  • Pruebas funcionales digestivas
  • Català
    • Castellano
nutricio.es - Avís legal - Política de privacitat - Política de cookies
Aquesta web pertany a Clínica ServiDigest. Desenvolupada per Gesmerval
Gestionar el consentimiento de las cookies
Utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques i per mostrar publicitat personalitzada basada en un perfil elaborat a partir dels seus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per a més informació, consulteu la nostra Política de cookies. Podeu acceptar, rebutjar o configurar les cookies prement alguns dels botons següents
Funcional Sempre actiu
L'emmagatzematge o l'accés tècnic és estrictament necessari per al propòsit legítim de permetre l'ús d'un servei específic sol·licitat explícitament per l'abonat o usuari, o amb l'únic propòsit de dur a terme la transmissió d'una comunicació a través d'una xarxa de comunicacions electròniques.
Preferències
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Estadístiques
L'emmagatzematge o accés tècnic que és utilitzat exclusivament amb finalitats estadístiques. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
L'emmagatzematge o accés tècnic és necessari per crear perfils d'usuari per enviar publicitat, o per rastrejar l'usuari en una web o en diverses webs amb finalitats de màrqueting similars.
Manage options Manage services Manage vendors Read more about these purposes
Configurar preferències
{title} {title} {title}