• Inici
  • Inici
  • Clínica ServiDigest
  • Unitat d’Endocrinologia i Nutrició
  • Localització i Contacte
  • Contacte
facebook
twitter
youtube
email
Dèficit de Vitamina B12
Alimentació en Malaltia inflamatòria intestinal
Com actua la melatonina en l’organisme?
Ashwagandha o Withania somnifera
Alimentació i cicle menstrual
És cert que l’obesitat augmenta el risc de patir infertilitat?
Influència de l’alimentació en l’hipotiroïdisme i hipertiroïdisme
Què és la Civada?
Receptes fàcils per a cuinar amb verdures
Recomanacions dietètiques per a Diverticulosis i Diverticulitis
Què aporten les espècies a la meva dieta?
Cuidar el sistema immune
Mètode del plat saludable
Els millors greixos per a cuinar i per què no has de témer a l’oli de coco
Compra saludable
Fruits vermells
Intolerància a la histamina i dèficit de l’enzim DAO
Dietes vegetarianes i veganes: tendència o salut?
Recursos electrònics per a menjar millor
Llevat d’arròs vermell, realment funciona?
  • Inici
  • Nutrició
  • Receptes
  • Recomanacions
  • Tractaments d’Obesitat
  • Contacte
  • caCatalà
    • esCastellano

Crema de carbassa

nutricio
Sense comentaris
Carbassa

Les cremes que contenen carabassa o verdures d’arrel com la pastanaga o la remolatxa resulten molt més saciants i estan especialment indicades per els qui tenen més sensible l’aparell digestiu: gastritis, síndrome d’intestí irritable, etc.

La carabassa en les cremes combina bé amb el porro, la ceba, el nap o el carbassó. En aquesta ocasió la crema és amb carabassa, ceba i poma.

INGREDIENTS:

–         ½ Carabassa pelada i trossejada

–         1 Poma Golden madura, pelada i trossejada

–         1-2 cebes tallades a mitges llunes

–         Llet descremada o de soja (opcional)

–         Sal i oli d’oliva verge extra suau

PREPARACIÓ:

–         Posar una olla al foc i quan estigui calenta la base, afegir un rajolí d’oli d’oliva. Després incorporar la ceba i coure-la fins que la ceba canviï de color i comenci a estar transparent. En aquest moment afegir la sal i deixar coure un parell de minuts més tapat.

–         Incloure després la carabassa, la poma i cobrir amb aigua.

–         Deixar coure uns 20 minuts.

–         Passat aquest temps, retirar del foc, triturar, rectificar de sal i ja estarà llista per servir.

–         S’hi pot incorporar un rajolí de llet de soja o descremada a l’últim moment.

Aquesta crema es pot servir amb una petita quantitat d’algun aliment que tingui un sabor més salat per contrarestar la dolçor natural de la carabassa. Per exemple es pot afegir 1 cullerada de xampinyons saltejats amb all i julivert o bé una cullerada de julivert fresc picat ben fi o unes pipes de gira-sol torrades amb sal o simplement una mica de pebre mòlt.

Per els qui els agradin les cremes amb consistència més cremosa també es pot afegir una mica de llet descremada o de soja en l’últim moment. Si es fa així és millor que al triturar-la es faci amb menys aigua i després la llet ja diluirà la crema.

¿Te ha gustado este artículo? También te pueden interesar...

  • Crema de castanyesCrema de castanyes
  • SardinaSardines bullides
  • Lubina a la salCuinar a la sal

Segueix-nos a Facebook

Facebook

Vine a Clínica ServiDigest

Si vols una visita amb el nostre equip d'Endocrinologia i Nutrició truca'ns al 93 415 34 64 o reserva la teva cita online.

Tens mútua de salut? Aquí pots consultar si col·laborem amb ella.

Si no disposes d'assegurança, o vols una visita com a privat, pots comprar online:
  • Visita amb especialista en nutrició i dietètica  per 60€.
  • Visita amb especialista en endocrinologia per 90€.

Contacta amb nosaltres

Clínica ServiDigest

A nutricio.es parlem de…

alimentació ansietat antioxidants aprimar beneficis cereals colesterol consells Dieta Dieta Sana dieta sense gluten Edulcorante Edulcorants emocions exercici físic fermentació fermentats fruita gana gana emocional gelats gluten granissats Ingesta diària admissible llibres nutricio obesitat oli d'oliva ous planificar menú Plat saludale probiòtics proteïnes receptes receptes saludables sal salud salut salut intestinal selenio sobrepès Soja verdura Vitamina D vitamines

Últims articles de nutricio.es

  • Alimentació en Malaltia inflamatòria intestinal
  • Com actua la melatonina en l’organisme?
  • Dèficit de Vitamina B12
  • Ashwagandha o Withania somnifera
  • Alimentació i cicle menstrual

¿Coneixes la Hidroteràpia de Còlon?

banner

Visita les instal·lacions de ServiDigest

banner

Últims articles

  • Alimentació en Malaltia inflamatòria intestinal
  • Com actua la melatonina en l’organisme?
  • Dèficit de Vitamina B12
  • Ashwagandha o Withania somnifera
  • Alimentació i cicle menstrual

ServiDigest

  • Aparato digestivo
  • Balón intragástrico
  • Coloproctología
  • Endocrinología
  • Endoscopia digestiva
  • Hidroterapia de colon
  • Pruebas funcionales digestivas
  • Català
    • Castellano
nutricio.es - Avís legal - Política de privacitat - Política de cookies
Aquesta web pertany a Clínica ServiDigest. Desenvolupada per Gesmerval
Gestionar el consentimiento de las cookies
Utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques i per mostrar publicitat personalitzada basada en un perfil elaborat a partir dels seus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per a més informació, consulteu la nostra Política de cookies. Podeu acceptar, rebutjar o configurar les cookies prement alguns dels botons següents
Funcional Sempre actiu
L'emmagatzematge o l'accés tècnic és estrictament necessari per al propòsit legítim de permetre l'ús d'un servei específic sol·licitat explícitament per l'abonat o usuari, o amb l'únic propòsit de dur a terme la transmissió d'una comunicació a través d'una xarxa de comunicacions electròniques.
Preferències
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Estadístiques
L'emmagatzematge o accés tècnic que és utilitzat exclusivament amb finalitats estadístiques. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
L'emmagatzematge o accés tècnic és necessari per crear perfils d'usuari per enviar publicitat, o per rastrejar l'usuari en una web o en diverses webs amb finalitats de màrqueting similars.
Manage options Manage services Manage vendors Read more about these purposes
Configurar preferències
{title} {title} {title}