• Inici
  • Clínica ServiDigest
  • Unitat d’Endocrinologia i Nutrició
  • Localització i Contacte
facebook
twitter
youtube
email
Què he de saber si vull augmentar la massa muscular?
Mètode del plat saludable
A petits canvis, grans èxits
Granissats i gelats saludables per refrescar-te aquest estiu
Emocions i obesitat
Edulcorants
Soja: Beneficis i Possibles Efectes sobre la Salut
Edulcorants acalòrics: Beneficis, Mites i Controvèrsies.
La importància del consum de fruita i verdura
De què depèn la nostra salut intestinal?  
Dieta sense gluten
Podòmetre per mesurar l’activitat física
Cuinar a la sal
Síndrome de l’Intestí Irritable: Dieta i recomanacions
Lactància materna
Suplements alimentaris per aprimar, realment funcionen?
Glaçons amb flors, fruites i més
Planificació de l’exercici físic per perdre pes
Substituts del cafè
Crema de carbassa
  • Inici
  • Nutrició
  • Receptes
  • Recomanacions
  • Tractaments d’Obesitat
  • Contacte

Sardines bullides

nutricio
0

La sardina és un dels peixos blaus més interessants de prendre, ja que conté àcids grassos omega 3 i en ser un peix petit acumula pocs residus marins.

A part de cuinar-les a la brasa o a la planxa, per evitar l’olor que desprenen al coure-les, es poden preparar al forn o bullides, tal i com veurem a continuació.

Sardina

Sardina

INGREDIENTS

Sardines fresques
All picat ben fi
Julivert fresc trossejat ben fi
Oli d’oliva verge extra
Sal

  • Netejar les sardines eliminant el cap i els budells i esbandir-les amb aigua freda. Reservar.
  • Posar una olla amb aigua i un polsim de sal a bullir.
  • Quan l’aigua comenci a bullir, introduir les sardines.
  • Esperar que l’aigua bulli de nou i quan bulli deixar-les coure uns 3 minuts.
  • Passats els 3 minuts, retirar l’olla del foc i deixar les sardines a l’aigua uns 4-5 minuts més.
  • En una tassa apart, barrejar l’oli amb l’all i el julivert fresc trossejat.
  • Escórrer les sardines, posar-les en el plat per servir i amanir-les amb l’oli, all i julivert.

¿Te ha gustado este artículo? También te pueden interesar...

  • Infusió per les tardesInfusió de les tardes
  • CarbassaCrema de carbassa
  • Lubina a la salCuinar a la sal

Deixa'ns el teu comentari Cancel·la les respostes

*
*

Segueix-nos a Facebook

Facebook

Vine a Clínica ServiDigest

Si vols una visita amb el nostre equip d'Endocrinologia i Nutrició truca'ns al 93 415 34 64 o reserva la teva cita online.

Tens mútua de salut? Aquí pots consultar si col·laborem amb ella.

Si no disposes d'assegurança, o vols una visita com a privat, pots comprar online:
  • Visita amb especialista en nutrició i dietètica  per 60€.
  • Visita amb especialista en endocrinologia per 90€.

Contacta amb nosaltres

Clínica ServiDigest

A nutricio.es parlem de…

5 al dia alimentació aprimar consells Dieta Dieta Sana Edulcorante Edulcorants emocions exercici físic fermentats fruita gana gana emocional gelats granissats Ingesta diària admissible lactancia llibres nutricio obesitat Plat saludale receptes saludables salud salut salut intestinal sobrepès Soja Valors nutricionals verdura vitamines

Últims articles de nutricio.es

  • Què he de saber si vull augmentar la massa muscular?
  • Mètode del plat saludable
  • A petits canvis, grans èxits
  • Granissats i gelats saludables per refrescar-te aquest estiu
  • Emocions i obesitat

¿Coneixes la Hidroteràpia de Còlon?

banner

Visita les instal·lacions de ServiDigest

banner

Últims articles

  • Què he de saber si vull augmentar la massa muscular?
  • Mètode del plat saludable
  • A petits canvis, grans èxits
  • Granissats i gelats saludables per refrescar-te aquest estiu
  • Emocions i obesitat

ServiDigest

  • Aparato digestivo
  • Balón intragástrico
  • Coloproctología
  • Endocrinología
  • Endoscopia digestiva
  • Hidroterapia de colon
  • Pruebas funcionales digestivas
  • Español
  • Català
nutricio.es - Política de privacidad
Esta web pertenece a Clínica ServiDigest. Desarrollada por Gesmerval