• Inici
  • Clínica ServiDigest
  • Unitat d’Endocrinologia i Nutrició
  • Localització i Contacte
facebook
twitter
youtube
email
Edulcorants
Soja: Beneficis i Possibles Efectes sobre la Salut
Edulcorants acalòrics: Beneficis, Mites i Controvèrsies.
La importància del consum de fruita i verdura
De què depèn la nostra salut intestinal?  
Dieta sense gluten
Podòmetre per mesurar l’activitat física
Cuinar a la sal
Síndrome de l’Intestí Irritable: Dieta i recomanacions
Lactància materna
Suplements alimentaris per aprimar, realment funcionen?
Glaçons amb flors, fruites i més
Planificació de l’exercici físic per perdre pes
Substituts del cafè
Crema de carbassa
Les maduixes
Dieta personalitzada
El canvi d’hàbits alimentaris quan es porta el baló intragàstric
Indicació de la cirugia de l’obesitat
La col·locació i extracció del baló intragàstric
  • Inici
  • Nutrició
  • Receptes
  • Recomanacions
  • Tractaments d’Obesitat
  • Contacte

Sardines bullides

nutricio
0

La sardina és un dels peixos blaus més interessants de prendre, ja que conté àcids grassos omega 3 i en ser un peix petit acumula pocs residus marins.

A part de cuinar-les a la brasa o a la planxa, per evitar l’olor que desprenen al coure-les, es poden preparar al forn o bullides, tal i com veurem a continuació.

Sardina

Sardina

INGREDIENTS

Sardines fresques
All picat ben fi
Julivert fresc trossejat ben fi
Oli d’oliva verge extra
Sal

  • Netejar les sardines eliminant el cap i els budells i esbandir-les amb aigua freda. Reservar.
  • Posar una olla amb aigua i un polsim de sal a bullir.
  • Quan l’aigua comenci a bullir, introduir les sardines.
  • Esperar que l’aigua bulli de nou i quan bulli deixar-les coure uns 3 minuts.
  • Passats els 3 minuts, retirar l’olla del foc i deixar les sardines a l’aigua uns 4-5 minuts més.
  • En una tassa apart, barrejar l’oli amb l’all i el julivert fresc trossejat.
  • Escórrer les sardines, posar-les en el plat per servir i amanir-les amb l’oli, all i julivert.

¿Te ha gustado este artículo? También te pueden interesar...

  • Infusió per les tardesInfusió de les tardes
  • CarbassaCrema de carbassa
  • Lubina a la salCuinar a la sal

Deixa'ns el teu comentari Cancel·la les respostes

*
*

Segueix-nos a Facebook

Facebook

Vine a Clínica ServiDigest

Si vols una visita amb el nostre equip d'Endocrinologia i Nutrició truca'ns al 93 415 34 64 o reserva la teva cita online.

Tens mútua de salut? Aquí pots consultar si col·laborem amb ella.

Si no disposes d'assegurança, o vols una visita com a privat, pots comprar online:
  • Visita amb especialista en nutrició i dietètica  per 60€.
  • Visita amb especialista en endocrinologia per 90€.

Contacta amb nosaltres

Clínica ServiDigest

A nutricio.es parlem de…

aprimar consells Dieta Edulcorante Edulcorants fermentats fruita Ingesta diària admissible llibres nutricio obesitat salut salut intestinal sobrepès Soja

Últims articles de nutricio.es

  • Edulcorants
  • Soja: Beneficis i Possibles Efectes sobre la Salut
  • Edulcorants acalòrics: Beneficis, Mites i Controvèrsies.
  • La importància del consum de fruita i verdura
  • De què depèn la nostra salut intestinal?  

¿Coneixes la Hidroteràpia de Còlon?

banner

Visita les instal·lacions de ServiDigest

banner

Últims articles

  • Edulcorants
  • Soja: Beneficis i Possibles Efectes sobre la Salut
  • Edulcorants acalòrics: Beneficis, Mites i Controvèrsies.
  • La importància del consum de fruita i verdura
  • De què depèn la nostra salut intestinal?  

ServiDigest

  • Aparato digestivo
  • Balón intragástrico
  • Coloproctología
  • Endocrinología
  • Endoscopia digestiva
  • Hidroterapia de colon
  • Pruebas funcionales digestivas
  • Español
  • Català
nutricio.es - Política de privacidad
Esta web pertenece a Clínica ServiDigest. Desarrollada por Gesmerval